Leven vanuit je hart

Leven vanuit je hart, zoals je bedoeld bent.

Ons hart is het centrum van gevoel en liefde, je innerlijke kompas; het geeft richting in je leven, helpt je om de juiste keuzes te maken en vertegenwoordigt wie we echt zijn.

Ons hart maakt een hele zielenreis door vele, vele levens heen. Het ontwikkelt zich tijdens deze levens in allerlei richtingen.  Wat we met ons hart doen, welke richting we er mee opgaan is altijd onze vrije keuze.

Het hartchakra opent zich, het sluit zich, het beschermt zich, het stroomt, het heeft verwachtingen, het laat de verwachtingen los, het is vrij en het is beperkt. Maar het is altijd in beweging. 
In ons hartchakra bevinden zich onze hoogste emoties en fijnste trilling o.a. : liefde, mededogen, zijn, harmonie, acceptatie van anderen en zelfacceptatie. Ons hart heeft in zijn herinnering de hoogste spirituele grondtoon’, namelijk de aloude trilling van de Bron. Soms is  deze geblokkeerd door oude pijn en teleurstelingen. Ook door onze levensstijl vervaagt de her-innering aan deze spirituele ‘grondtoon’.

Wanneer wij de moed verzamelen om ons hart weer of meer te openen zal dit ons weer rust, stilte, harmonie, tevredenheid, zelfacceptatie en begrip geven. We komen weer dichter bij onze spirituele Bron. Vergeet niet dat je hartchakra altijd diepere levels heeft te ontginnen. Deze zijn oneindig.

Het hart is het symbool van de liefde in welke vorm dan ook. Een open hart spreekt. Een open hart heeft niets te verbergen en zal niet liegen. Het zal je exact dat vertellen wat je moet weten over het keerpunt in de gebeurtenissen en het zal je helpen je levensloop aan te passen.

Leven vanuit je hart betekent herverbinden met deze kracht, kennis en wijsheid in je. Om dit te kunnen doen, dien je alle angst die je om het hart geslagen is te transformeren. Het begint dus met de intentie en het verlangen om uit je hart te willen leven en de bereidheid te doen wat daarvoor nodig is.

Durf oog in oog te gaan staan met je angst. Laad jezelf op met alle liefde en compassie die je in je hebt en vraag de Spirits om je daarin te ondersteunen. Voel dat de liefde en compassie in jou groter, moediger en krachtiger is dan de angst.

Wanneer je jouw hart verruimt, opent op diepere en hogere niveaus kom je terug bij de Bron. De Bron in jezelf en de verbinding met de Bron buiten jezelf, de Hogere Kracht. Wanneer we toegang krijgen tot ons hart, verbinden we ons letterlijk met de eindeloze voorraad wijsheid van het universum zodat we ‘wonderen’ in ons leven kunnen toelaten.

Wat is er mooier dan je te realiseren dat je deel uitmaakt van een groter geheel, er niet los van bent en de verbinding, die er altijd is, bewust te ervaren. 

Ervaar de energie van de verbinding met de Bron,
voel je daarin opgenomen,
geniet ervan
en blijf die energie in je dragen.

Verbind je met AL wat leeft, stenen, dieren, planten en mensen.

Uitspraak Paulo Coelho : 'Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel van de wereld en daar ooit naar zal terugkeren.'

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data zie de agenda van deze website
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd
Start
Aantal lessen avond
Kosten € 40,-
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) en assistenten
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen