Balanceren tussen Mother Earth en Great Spirit

Je leven lopen in verbinding met de Bron en met moeder Aarde.

In het leven van alledag verliezen we vaak de verbinding met onszelf, Mother Earth en de Great Spirit. Tijdens dit ritueel maak je bewust contact met Mother Earth en de Great Spirit waardoor blokkades worden opgelost en je meer in balans komt. EnergieŽn zoals onvoorwaardelijke liefde, kracht, vertrouwen, overvloed, acceptatie,veiligheid, kunnen hierdoor vrijer en ruimer  stromen.

We verliezen dit zo snel in het leven van alledag. We verliezen onszelf en onze verbinding. In dit ritueel verdiepen we onze verbinding en ruimen we onze blokkades op of verminderen deze waardoor energieŽn zoals o.a. onvoorwaardelijke liefde, kracht, vertrouwen, overvloed, acceptatie,veiligheid, eenheid vrijer en ruimer kunnen stromen.

Deze verbindingen kunnen geblokkeerd worden door het leven van alle dag, stress, dingen die je jezelf oplegt die je allemaal MOET doen, gewoontes e.d.
Maar ze kunnen ook geblokkeerd worden vanuit opvoedingen, culturele en sociale achtergrond. Vaak hebben we hier allerlei patronen en blokkades ontwikkeld waardoor we deze verbinding niet of minder bewust zijn.

Door weer bewust contact te maken met de Bron en Moeder Aarde en ruim in deze energie te zijn, wordt niet alleen jouw verbinding met deze sterk maar worden de opgedane (negatieve) patronen en blokkades getransformeerd en opgelost.

Wanneer deze verdwijnen kunnen we weer met de energie in 'onze schoenen' lopen op ons levenspad van de Allerhoogste Spirit en Moeder Aarde. 

Voorbeelden van blokkades die we kunnen hebben naar Moeder Aarde zijn bijvoorbeeld:
Niet je plek in durven nemen op haar, onveiligheid, haar de schuld geven van dingen die je als moeilijk ervaart in het leven. Enkele voorbeelden van blokkades die we kunnen hebben naar de Bron : Ongeloof, angst, bang om jezelf er in te verliezen.

 Balans, herinner, dankbaarheid ontroering en het onverwachte in dit ritueel.

Plaats Etten-Leur
Data Zie de agenda op de website.
Tijd
Start
Aantal lessen
Kosten
Opgeven en informatie klik hier
of
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) en assistenten
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen