Introductieles Soulretrieval & Powerextraction

Introductieles  voor de 7 modules van Soulretrieval & Powerextraction : 

Deze modules omvatten 7 vrijdagen van 10.00 - 17.00 uur met huiswerk om te oefenen op een proefpersoon tussen de lessen door.

Tijdens deze kennismakingsles wordt er een healingmethode gedaan die een soulretrieval of een powerextraction omvat, waardoor je een kleine indruk krijgt hoe er wordt gewerkt. Tijdens de les kun je  ook kennismaken met de docente Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka), haar werkwijze en assistenten. Heb je vragen over de opleiding, dan kun je deze stellen. Daarnaast is er schriftelijke informatie die je mee kunt nemen.

Voor deze opleiding wordt je toegelaten na het insturen van een inschrijfformulier en een positief intakegesprek. Positief wil zeggen dat wij je werkelijk iets te bieden hebben en je kwaliteiten hebt die je kunt ontwikkelen in deze training. Het betekent ook dat je past in de groep waar je je voor hebt aangemeld. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek.

Tijdens deze introductieles doe je mee met de healingen of het ritueel. Komen om alleen maar te kijken kan dus niet. Dit werkt namelijk storend voor de andere deelnemers.

Voor meer info over de opleiding kijk op:

http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/7/nl/3/soulretrieval--powerextraction

Plaats Etten Leur (Breda)
Data zie agenda
Tijd
Start
Aantal lessen
Kosten 5,- voor St. Dier en Project
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen iets om op te liggen (deken, matje of kleed)
pen en papier
5 kiezelstenen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang nvt
Overigen