Petra Giesbergen - Altaiskaya Byelka

Petra Giesbergen had vanaf haar zevende levensjaar een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Over hoe met dingen om te gaan en hoe zij o.a. rituelen, healingen kon doen.

In 1990 behaalde zij haar diploma van de opleiding tot regressie & reÔncarnatietherapeute.  Tijdens de regressies die studenten op elkaar moesten doen kwam zij in vele vorige levens terecht die te maken hadden met o.a. sjamanisme. Hierdoor kwam er ook weer oude kennis terug.  Zij herinnerde zich rituelen en healingen.
Tijdens een bijscholingsweekend Sjamanisme; klikte ze erg snel in.
Ze droomde dat de groep studenten waarin zij zat werd opgesplits. Een groep was groot en was heel gezellig. De andere groep bestond slechts uit 2 personen. Zij MOESTEN aan de "lopende band". Voor hen was het serieus 'werken en trainen". In deze droom werd duidelijk dat zij het sjamanisme moest gaan doorgeven. Daan van Kampenhout vertelde haar dat de Spirits duidelijk waren; dat er weer een taak was weggelegd om sjamanisme niet alleen te beoefenen voor haar zelf maar dat ze haar kennis, kracht en hartsenergie in moest zetten voor het grote geheel; voor al wat leeft. 

Petra heeft Daan van Kampenhout bijna 6 jaar geassisteerd. Hij leerde haar vooral met groepen om te gaan en om haar energie en kwaliteiten in te zetten om  de groep te versterken tijdens healingen of rituelen. Maar ook om poorten te openen naar werelden zodat  mensen makkelijker kunnen reizen en energieŽn door kunnen laten stromen voor iedereen. Ook leerde Petra hoe iedereen te bewaken en in de gaten te houden.  Al erg snel is zij deze kennis door gaan geven en samen met spirithelpers gaan werken voor mens en dier.

Toen ze jaren geleden een Sibersiche sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen adviezen en oude kennis doorgaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Vervolgens reisde ze regelmatig naar SiberiŽ, naar de leraar van deze sjamaan. Deze sjamaan gaf haar de laatste inwijding en ook zijn zegen om de kennis die ze van hem had gekregen te gebruiken ten goede van al wat leeft.

Na enkele jaren zeiden spirithelpers dat het tijd was om een extra laag van energie door te geven vanuit de sjamanistische werelden, voor mensen die speciaal intensief getraind willen worden.
Sindsdien is het zichtbaar dat mensen die opleidingen komen volgen er duidelijk klaar voor zijn om hun leven te veranderen en hun pad op sjamanistische wijze in te vullen.

Voor Petra (Byelka) is het allerbelangrijkste in verbinding te zijn met het al-omvattende en vol respect te zijn naar al wat leeft. Zij zoekt de ingang voor ieder mens. Dit komt in al haar rituelen en healingen terug.