INSTITUTE OF SIBERIAN SHAMANISM
Heigatstraat 7
4873 LK  Etten-Leur

het secretariaat is meestal te bereiken op : maandag- woensdag en vrijdagochtend van 9.00 - 13.00 uur
076 - 52 64 002 vanuit het buitenland 0031 76 52 64 002

AANMELDEN VOOR EEN ACTIVITEIT
Inschrijven voor een activiteit kan via de agenda op de website. Je klikt naast de datum op 'inschrijven' en vult je gegevens in. Na aanmelding ontvang je een automatisch bericht dat je mail is ontvangen. Enkele dagen voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met alle gegevens, adres, wat mee te nemen enz voor de activiteit.

Inschrijven voor een activiteit kan via de agenda op de website. Je klikt naast de datum op 'inschrijven' en vult je gegevens in. Na aanmelding ontvang je een automatisch bericht dat je mail is ontvangen. Enkele dagen voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met alle gegevens, adres, wat mee te nemen enz voor de activiteit.

Ontvang je deze mail niet,  bel ons dan even of mail naar administratie@siberischsjamanisme.nl 

AFSPRAAK MAKEN

Afspraken voor een individuele healingsessie of een intakesessie bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) kan telefonische via het secretariaat  meestal op maandag- woensdag en vrijdagochtend van 9.00 - 13.00 uur

Als je een bericht op het antwoordapparaat achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op of stuur een mail naar administratie@siberischsjamanisme.nl

Als je contact wilt opnemen omdat je geďnteresseerd bent in sjamanistische healingsessie, dan is het goed om te weten dat Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) meestal een aantal maanden vooruit boekt. Je kunt natuurlijk een afspraak maken en aangeven dat wanneer iemand uitvalt je deze plaats wilt invullen.

Healing ontvang je ook tijdens de opleidingen, cursussen rituelen avonden die op de agenda staan. Hoe groter de groep hoe krachtiger de energie is voor de deelnemers.  
Healing kun je ook ontvangen tijdens een Call of the Shaman dag.. Deze hebben we meestal in januari, juni en eind augustus of begin september. Zie de agenda op deze website of raadpleeg de facebookpagina.
Ook kun je je opgeven als oefenclient voor studenten.

PERSOONLIJKE VRAGEN

Heb je persoonlijke vragen die betrekking hebben op de rituelen, sjamanistische healingen, opleidingen en cursussen? Ook dan kun je contact opnemen met het secretariaat.

Je kunt ook een mail sturen met jouw vraag aan byelka@siberischsjamanisme.nl.
Vermeld hierbij ook jouw telefoonnummer(s).
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) doet geen telefnos

AANMELDEN / AFMELDEN NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via de website. Op de homepage bevindt zich een knop nieuwsbrief.

Wijzigen van je e-mailadres doe je door je af te melden met je oude e-mailadres en je opnieuw aan te melden met je  nieuwe e-mailadres voor de nieuwsbrief. Deze bevindt zich onder knop nieuwsbrief op de website www.siberischsjamanisme.nl of via de volgende link http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/3/nl/Nieuwsbrief.html

Afmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via www.siberischsjamanisme.nl/unsubscribe
Mocht het problemen geven probeer het dan nog een keer met een spatie voor je naam.

Wanneer je je afmeldt met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief ontvangt, word je automatisch uitgeschreven.Helaas komt het vaak voor dat iemand zich afmeldt met een ander e-mailadres. Dit gebeurt erg vaak, dus kijk dit a.u.b. goed na. Soms helpt het ook als je je afmeldt met een e-mailadres om een spatie voor je e-mailadres te typen. Neem anders even contact op met het secretariaat en zij kunnen meteen samen met jou gegevens checken.  

ROUTEBESCHRIJVING INSTITUTE OF SIBERIAN SHAMANISM

Heigatstraat 7
4873 LK  Etten Leur

OPENBAAR VERVOER :

Met het openbaar vervoer kun je in Etten Leur komen met de trein. Station Etten Leur bevindt zich tussen Roosendaal (NBr) en Breda. Vanaf het station in Etten Leur kun je een treintaxi of bus nemen.

Taxi

Je kunt voor taxivervoer kiezen uit de NS Zonetaxi of de Deeltaxi. Hieronder vind je uitleg over de twee verschillende mogelijkheden.

 

NS Zonetaxi

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone tot 2 kilometer. U heeft al een taxirit vanaf € 6 en voor dit tarief kunt u maximaal 3 personen extra meenemen. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online, via de Reisplanner Xtra app of telefonisch via 0900-6798294. En van 28 november tot en met 31 december 2016 ontvangt u eenmalig € 5 korting op uw ritprijs. 

NS Zonetaxi rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Bekijk hier of Zonetaxi op uw station beschikbaar is.

Aantrekkelijke ritprijs vooraf inzichtelijk

NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is € 6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Vervolgens betaalt u € 3 per gereden 2 kilometer.

 • Tot 2 kilometer betaalt u € 6
 • Tot 4 kilometer betaalt u € 9
 • Tot 6 kilometer betaalt u € 12

Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3 per 2 gereden kilometer met een maximum van 30 kilometer per rit. En van 28 november tot en met 31 december 2016 ontvangt u eenmalig € 5 korting op uw ritprijs!

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat u uw taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar achteraf via automatische incasso. U betaalt het tarief per taxi en u kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kunt u met elkaar al een rit maken voor € 1,50 per persoon

Zo werkt de Deeltaxi

Reist u wel eens met de OV-deeltaxi?

De provincie Noord-Brabant scherpt per 1 januari 2017 de regels voor het gebruik van de deeltaxi door OV-deeltaxireizigers aan. OV-deeltaxireizigers zijn alle reizigers zonder Wmo-indicatie. Als u een pasfoto op uw pasje heeft staan, is het reisadvies niet op u van toepassing.

Als u een OV-deeltaxireiziger bent, dan krijgt u vanaf 1 januari 2017 bij het reserveren van uw deeltaxirit een reisadvies voor het Openbaar Vervoer (OV). Tussen 1 oktober en 1 januari kunnen klanten wennen via een vrijblijvend OV-advies, vanaf 1 januari is het OV-advies bindend.


Wat houdt het OV-advies in?

Als blijkt dat uw reis ook goed met het openbaar vervoer te maken is, vertelt de telefonist hoe u de reis per trein of bus kunt maken. Het OV-advies bestaat uit:

 • De vertrek- en aankomsttijden;
 • Welke bus of trein u kunt gebruiken;
 • Waar u kunt opstappen;
 • Of u moet overstappen;
 • Wat de reiskosten zijn.

U kunt besluiten om het OV-advies niet op te volgen en de rit toch per deeltaxi in te boeken. U betaalt in dat geval voor de rit een hoger tarief. Dit tarief bestaat uit een basistarief van € 3,04 en een kilometertarief van € 1,25. De telefoniste vertelt u wat de rit in totaal kost.


Wanneer krijgt u een OV advies?

U krijgt een OV-advies als u uw reis ook goed met de bus of trein kunt maken. Om te bepalen of dit het geval is, wordt gekeken naar onderstaande punten:

 • De looptijd van of naar de dichtstbijzijnde bushalte is maximaal 10 minuten;
 • Er is sprake van maximaal 1 overstap;
 • De OV-reis duurt niet meer dan 50 minuten langer dan de deeltaxirit . Dit is inclusief lopen naar en van haltes;
 • De vertrektijd van het u geboden OV alternatief ligt tussen 30 minuten voor of 30 minuten na de gewenste tijd waarop u wilt vetrekken.

Uitzonderingen

 • Er wordt geen OV-advies afgegeven als u een rit maakt met een rolstoel.
 • Bij extreme weersomstandigheden wordt er geen OV-advies afgegeven.
 • De regeling geldt niet voor klanten met een geldige Wmo-deeltaxipas


Rijdt er geen bus?

Voor sommige ritten kan er geen OV-advies gegeven worden. Bijvoorbeeld omdat er vaker dan 1 keer overgestapt moet worden of er helemaal geen OV op het gewenste tijdstip. Dan  kunt u de deeltaxi gewoon blijven gebruiken en betaalt u het huidige basistarief van € 3,04 en het kilometertarief van € 0,46 (tarief 2016). Voor die ritten verandert er niks.


Wanneer gaat het OV-advies in?

Wenperiode

De periode van 1 oktober t/m 31 december 2016 is een wenperiode. Is uw reis ook mogelijk met het OV, dan krijgt u een vrijblijvend OV-advies. Dit wil zeggen dat u ook nog voor de deeltaxi kunt kiezen tegen het normale tarief van € 3,04 per rit en het kilometertarief van € 0,46 (2016).

Bindend advies

Vanaf 1 januari 2017 is het OV-advies bindend. U kunt bij een passend OV-advies dan alleen maar met de deeltaxi reizen tegen het verhoogde tarief (2016: basistarief van € 3,04 en een kilometertarief van Є 1,25).


Bus

De loopafstand van het station Etten-Leur naar het Instituut is ongeveer 1 uur.
De loopafstand vanaf busstation Trivium is ongeveer een half uur.

Voor een minder lange wandeling kunt U gebruik maken van de bus.
U neemt vanaf het station Etten Leur of Breda Veolia lijn 316 tot halte 'Trivium'.
Van daar af is het ruim 30 minuten lopen naar de Heigatstraat

Openbaar vervoer via http://www.9292ov.nl/

Auto

Routebeschrijving vanaf Uw plaats van vertrek naar Institute of Siberian Shamanism Klik hier voor een routebeschrijving

Parkeren Auto
Het Institute of Siberian Shamanism is verscholen achter het witte woonhuis.

Graag de auto parkeren schuin aan de overkant van no 7 bij de loods.
Er zijn daar 10 parkeervakken geschilderd. Mochten deze vol zijn dan kun je parkeren op de oprit van Institute of Siberian Shamanism. Als je goed doorrijdt naar achteren en aansluit passen er 10 auto’s op de oprit.


Op de voordeur hangt een brief "Ingang centrum achterom". Schroom niet en wandel op je gemak naar de achterkant van het perceel. Je komt door een poortje (graag weer sluiten voor de hond). Wanneer je 2 keer de hoek om bent gegaan, kom je op een binnenplaats. Via de witte schuifdeuren (de serre) aan je rechterhand kun je naar binnen. Hier kun je wachten en wordt je vanzelf naar binnengeroepen. In de serre is een deur aan je rechterhand. Als je die ingaat kom je in een gang. Hier zijn de kapstok en het toillet.

Fiets is te huren op station Etten-Leur

Afstand: 4,8 km.

Tijd: 19 minuten