Administratieve duizendpoot

INSTITUTE OF SIBERIAN SHAMANISM 

is op zoek naar een

 

Administratieve duizendpoot

 

3 ochtenden per week 9.00 - 13.00 / 14.00 uur (wo, do en vrijdagochtend)
plus ochtenden op afroep, ook in de schoolvakanties

Graag geven wij iemand die géén werk meer heeft hiermee een gelegenheid

 

De functie 

Als administratief medewerker/office manager ben je de rechterhand van de sjamaan van Institute of Siberian Shamanism door haar zoveel mogelijk administratieve en uitvoerende taken uit handen te nemen, zodat de sjamaan zoveel mogelijk beschikbaar is voor healingen, sessies en de lessen.

Als administratieve duizendpoot beman je ons secretariaat en ondersteun je het meest via de computer.
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van de dagelijks gang van zaken binnen Institute of Siberian Shamanism. Dit betekent o.a. :

·       beantwoorden van mail en telefoon
·       bijhouden van cursistenadministratie
·       agendabeheer,  verzorgen van correspondentie, postverwerking en archivering
·       bijhouden van voorraadadministratie en doen van bestellingen
·       organiseren van open dagen en beursbezoeken
·       aansturen van en overzicht houden op de werkzaamheden van andere medewerkers en vrijwilligers 
 ·       bezoeker voorzien van kopje koffie of thee

De werkomgeving

We hebben een klein, informeel team, dat werkt in een relaxte huiselijke werksfeer.
We zijn betrokken bij elkaar, maar weten ook van aanpakken.  We vinden het belangrijk dat je open staat voor en betrokken bent bij de activiteiten van Institute of Siberian Shamanism en dus open staat voor spiritualiteit. Dat wil niet zeggen dat je zelf actief in het spirituele veld moet zijn.  
Daarnaast dragen wij dieren een warm hart toe en zij hebben bij ons dan ook veel ruimte. 
Op het kantoor tref je dan ook poezen en honden aan en jij vindt het leuk om op deze manier te werken, zonder dat dit effect heeft op je gestructureerde en productieve manier van werken.
In de lente en zomer kan de deur van het kantoor open staan, hoor je de vogels fluiten, de wind die de bladeren van de vele bomen en struiken in beweging kan brengen. Er kan zomaar een kip het kantoor even passeren.

Draag je mens en dier een warm hart toe? Wil je graag meewerken aan een plaats in liefde voor AL wat leeft? Voor de groei, ontwikkeling en healing van de mens? Dan vragen we je om zeer zeker verder te lezen.
 

Als mens neem je het volgende mee :

 • Je bent zelfstandig en integer, je weet van aanpakken en kunt ook het overzicht behouden. Je kunt vooruit plannen, denkt actief mee en weet hoe zaken te coördineren.
 • Je houdt er van om iemand te ontzorgen zodat deze verder kan met haar 'werk'
 • Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en kunt het geheel van Institute of Siberian Shamanism leren overzien en daarin goede ondersteuning bieden. 
 •  Je hebt ervaring met social media en bent in staat om teksten te schrijven of vriendelijke mails met de juiste tone of voice.
 • Je bent flexibel in tijd en houding: je hebt de bereidheid om op oproepbasis meerdere uren of ochtenden te werken en om tijdens open dagen in het weekend bij te springen. De werkdagen vallen ook in de schoolvakanties. Flexibiliteit is een absolute must, vooral qua tijd!
 •  Je hebt ervaring als secretaresse, allround adm. medewerk(st)er of adm. duizenpoot
 • Je hebt een opleiding minimaal op MBO-niveau en tevens een goede kennis van de Nederlandse taal en aantoonbare beheersing van outlook, word en excel (eenvoudig). 
 •  Je hebt een positieve instelling, begaan met mens en dier maar kunt ook relativeren.
 • Katten op je bureau is de normaalste zaak van de wereld. Je geniet ervan om je werkplek te delen met een aantal viervoeters (honden en katten). Soms landt er ook een ekster tot hij groot genoeg is om uit te vliegen. Mocht je zelf een hond hebben, die mag je meekomen als deze het met onze honden en katten kan vinden. Je bent niet allergies voor huisdieren.
 • Je bent geen onderdeel van een cirkel (cursus of opleiding) bij Institute of Siberian Shamanism.
 •  Je woont in een straal van maximaal 50 km
Sollicitatie
Ben jij degene die zich herkent in dit profiel en wil je graag deel uitmaken van het kleine team van Institute of Siberian Shamanism? 
Stuur dan een mail voor  met :
 1.  Je motivatie
 2. C.v.
 3. Geboortedatum met sterrenbeeld (leeftijd is niet belangrijk, wij waarderen ook senioren met goede kennis van computer), 
 4. Werkervaring
 5. Recente pasfoto.
  Aantrekkelijkheid is niet belangrijk maar van een foto valt veel af te lezen

Sollicitaties kunnen alleen compleet verzonden worden voor 25 mei 2019 via : administratie@siberischsjamanisme.nl. Geen sollicitaties via facebook, telefoon of twitter)
NB sollicitaties die niet volledig voorzien zijn van de gevraagde info, worden niet in behandeling genomen. 

Je draagt bij aan een Institute, een plek waar velen komen om te groeien, te helen, bewust te worden, meer kwaliteit aan hun leven te geven.
Ze openen meer  hun hart, leven respectvoller naar AL wat leeft.
Jouw ondersteuning draagt daar aan bij !

We kijken uit naar jouw reactie !
Be the light
When you light the path for someone else
You will also illumminate your own