Healingmedicine I - Calling the Soul

Healingmedicine Carrier

Een healingmedicine is een heelmiddel. Het zal je leven verrijken.

Je hoeft er geen healer voor te zijn of te worden. Ieder draagt ze op zijn of haar manier, voor zichzelf, voor hun dierbaren, voor onbekenden……voor de wereld.

De healingmedicine kan worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Ieder van ons bezit de aangeboren capaciteit om anderen te helpen. Je kunt deze healingmedicines toepassen in situaties van emotionele instabiliteit, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook bij spirituele groei om meer energie en dus een hogere trilling te verkrijgen.

Het kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken, het stimuleert een levensveranderende ervaring of het ontdekken van de diepere betekenissen van het leven.

Deze healingmedicines worden aangereikt, het werken ermee zul je zelf moeten doen.

Wie eenmaal de healingmedicines heeft aanvaard als healingmedicine carrier, draagt ze altijd in zich. Je hebt hiermee de verantwoordelijkheid ervoor genomen.
Het is dan ook belangrijk dat je er respectvol, verantwoord en liefdevol mee om kunt gaan; alleen dan zullen wij ze aan jou ontvouwen.
Als je ze op een goede manier aanwendt zullen ze je sterker maken en zullen ze steeds krachtiger worden en intenser worden.

Voor degene die moe is.
Voor degene die ziek is.
Voor wie zijn hart wil openen of nog verder wil openen.
Voor wie zich zelf wil terugvinden.
Voor degene die gezond is.
Voor de healer.
Voor de moeder, vader, verzorger.
Voor de spirituele zoeker.
Voor de helper en de hulpzoekende.
Voor degene die wil weten, diep van binnen
Voor degene die wil herstellen.
Voor degene die zijn pad, levensweg wil terugvinden
Voor wie oude kennis terug wil openen van binnenuit

Voor AL wat leeft

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicinepractitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicinecarrier en een inwijding tot drager van de twaalfde Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE CALLING THE SOUL

Niet bij iedereen is de ziel goed genoeg geintegreerd in zijn of haar lichaam. Bij sommige mensen hangt de ziel zelfs half uit hun lichaam. Soms door traumatische ervaringen, in andere gevallen uit gewoonte. Dit kan prettig zijn, maar vaker is het beter om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. In Healingmedicine I vullen we onze basis (fundament) met energie, zodat we ons weer thuis voelen in ons lichaam en ons eigen leven. We harmoniseren de energie en roepen de ziel terug naar het lichaam. Hierdoor staan we steviger en zijn we beter in staat om meer te genieten en situaties in ons leven het hoofd te bieden.

Dit Healingmedicine is bijzonder geschikt om toe te passen bij mensen die ernstig of langdurig ziek zijn (geweest). Door het Healingmedicine I toe te passen, krijgt het hele lichaam extra kracht toegevoegd en kan de ziel weer worden geleefd. Hierdoor komt de eigen genezende stroom weer op gang en wordt het lichaam weer krachtiger.

HEALINGPRACTITIONER
HM I      Calling the Soul

HM II     Healing Protection Field

HM III   Sensitive healing & healing the children

HM IV    Healingspace

HM V     Be Carried

HM VI   Healingprayer & healingmedicinepractitioner test

HEALINGMEDICINECARRIER

 HM VII   Lifeforce

HM VIII  Healing with totem

HM IX    Healing of relationships

HM X     Sacred medicinecarrier

HM XI    Energy of death extraction & transforming with power of death

HM XII   Test Healing Medicinecarrier & Initiation Medicinecarrier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen – Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.

Plaats Etten Leur (Breda) 
Data Zie agenda op deze website 
Tijd  
Start zie agenda op deze website 
Aantal lessen  
Kosten € 45,--  
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
12 kiezelstenen: Deze leg je minimaal 4 dagen buiten op de aarde, in regen, maan en zonlicht zodat ze maximaal geladen zijn.  
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding Casual 
Kinderopvang n.v.t.  
Overigen zie ook alle andere healingmedicine niveaus home